• ec-3h

  Rólunk

  A Labtech Kft.-nek 25 év tapasztalata van a PC alapú ambuláns EKG Holterek, valamint a Nyugalmi és Terheléses rendszerek fejlesztésében és gyártásában.

 • ec-3h

  EC-12H 12 csatornás Holter EKG Rendszer

  2,3,12 csatornás EKG Holter Rendszer és ambuláns vérnyomásmérővel (ABPM) kombinált 3 csatornás EKG Holter biztosítja a kiváló minőségű, hosszútávú EKG felvételeket.

 • ec-3h

  EC-12S 12 csatornás Nyugalmi és Terheléses EKG Rendszer

  A vérnyomásmérővel kombinált vezeték nélküli Terheléses EKG-vel történő futópados vagy ergométeres vizsgálat egyedi és biztonságos páciens monitorozást tesz lehetővé.

 • ec-3h

  EC-12RM Cardiospy Mobile Androidra 12 csatornás Nyugalmi EKG Rendszer

  Telemedicinás megoldásainknak köszönhetően a 12 csatornás EKG jel élőben továbbítható bármely Android vagy iOS eszköszre, növelve a kezelés hatékonyságát a sürgősségi esetekben.

Hírek

articles
Tekintse meg legfrissebb híreinket!

Termékek

3HV5-04
Termékskálánk megtekintéséhez kattintson ide.

A Labtech Kft. egy 1990-ben alapított orvostechnikai területen tevékenykedő innovatív magyar vállalkozás. A cég PC alapú EKG-rendszerek és automatikus vérnyomásmérők tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A társaság figyelmének középpontjában a kis-méretű, vezeték-nélküli technológiákat alkalmazó Holter EKG monitorozók, nyugalmi- és terheléses mérőrendszerek, valamint GPRS alapú távdiagnosztikai mérőeszközök állnak. A termékek minőségét és a felhasználók elégedettségét ISO 9001 és ISO 13485 minőségbiztosítási rendszer garantálja.